Aptieka1 aicina veselīgā un izzinošā pārgājienā Smiltenē kopā ar Andžeju Reiteru!

Pavadi dienu interesantā, izzinošā un veselīgā pārgājienā pa Smiltenes apkārtni, vērojot  gleznainas dabas ainavas, baudot uz ugunskura pašu gatavotas pusdienas un noderīgas sarunas, no kā smelties iedvesmu veselīgākai un harmoniskākai ikdienai. Pārgājiens notiek 24. augustā, to organizē neatkarīgo aptieku apvienība aptieka1 un UNION MED aptieka Smiltenē, bet pasākumu vadīs pieredzējis taku zinis Andžejs Reiters.

Kopējais pārgājiena garums plānots aptuveni 11–14 kilometrus un būs piemērots ikvienam sagatavotības līmenim, sākot no 10 gadu vecuma. Pārgājiena ceļš sāksies pie  UNION MED aptiekas Smiltenē, Baznīcas laukumā 6, plkst. 11:00. Tālāk takas, ceļi un taciņas vīsies gar un pāri daudzajiem Abula upes tiltiņiem. Pa ceļam redzēsim skaisti atjaunoto parku, Smiltenes muižu un seno brūzi, un pat ūdenskritums ar strūklakām. Savā ceļā vērosim arī trīs ezerus – Vidusezeru, Teperi, kā arī gleznaino Niedrāja ezeru. Ja būs velme, pie ezera ir arī labiekārtotas peldvietas, kurās būs iespēja nopeldēties. Pusdienas gatavosim un baudīsim brīvā dabā, pēc vēlmes piedalīsimies vienkāršās, bet kustīgās aktivitātēs. Būs arī viktorīna ar veselīgām un noderīgām dāvanām! Pārgājiena noslēgums plānots ap plkst. 16:30 pie UNION MED aptiekas.

Lai neparedzamie laikapstākļi nepārsteigtu nesagatavotus, pārgājiena organizatori parūpēsies par lietus mēteļu pieejamību. Savukārt pārgājiena dalībnieki aicināti ģērbties atbilstoši gaidāmajiem laikapstākļiem, kā arī paņemt līdzi peldēšanas piederumus un papildu apģērbu neparedzētiem gadījumiem.

Dalība pārgājienā ir bez maksas, iepriekš piesakoties: http://ej.uz/pargajiens-aptieka1

Pasteidzieties, vietu skaits ierobežots!

Gaidīsim ikvienu interesentu Smiltenē 24. augustā, lai kopīgi dotos izzinošā piedzīvojumā!