Sievietes intīmajai labsajūtai

Vietējā uzņēmuma PIEN intīmās ­ziepes ir dabisks intīmās higiēnas līdzeklis. Tas satur līdz 80% piena sūkalu koncentrātu, maigus, attīrošus komponentus (kokosa un palmu eļļas pārstrādes produktus), augu ekstraktus un pantenolu. Sūkalām piemīt pretiekaisuma, pretmikrobu, imunitāti stiprinoša un nomierinoša iedarbība. Neizraisa ādas kairinājumu un sausumu, sniedz svaiguma un komforta sajūtu.

Ļoti populārs līdzeklis ikdienai ir losjons Lactacyd Femina, tas arī satur pienskābi, kura pastiprina ķermeņa dabisko aizsardzību pret infekcijām un veicina intīmo zonu baktēriju floras līdzsvara uzturēšanu. Mitrinošs līdzeklis.

Feminella Hyalosoft vaginālās lodītes mitrina maksts gļotādu jebkurā dzīves posmā, kad tās sausumu izraisījušas hormonālas pārmaiņas. It īpaši menopauzes laikā, pēc dzemdībām, krūts barošanas laikā un staru, ķīmijterapijas laikā. Pasaulē topā ir hialuronskābe ar savām audu atjaunojošām īpašībām. To izmanto dermatologi, kosmetologi, plastikas speciālisti. Atjaunot iespējams ne tikai sejas ādu, bet arī vagīnas gļotādu, tās elasticitāti un mitrumu. Arī Feminella Hyalosoft lodītēs ir hialuronskābe – viena no neaizstājamām aminoskābēm. Preparāts satur arī virkni dabisku izejvielu – vairoglapi, malvu, kumelītes, tējas koka eļļas ekstraktu, arī E vitamīnu. Pateicoties preparāta daudzveidīgajam sastāvam, tiek nodrošināta ilgstoša vagīnas gļotādas mitrināšanās un reģenerēšanās, tas paātrina rētu dzīšanu, papildus stimulē kolagēna sintēzi un veido dabisku barjeru audu aizsardzībai pret baktērijām un infekcijām. Preparāts labvēlīgi iedarbojas arī uz alerģisku un iekaisušu gļotādu.

Intīmās ziepes Lactacyd Pharma Sensitive ir speciāli izstrādāts produkts bez smaržas un paredzēts jutīgām un viegli kairinātām intīmajām zonām. Tas palīdz mazināt kairinājumu un aizsargā pret infekcijām. Nieze, dedzināšana, sausuma sajūta, izdalījumi ar nepatīkamu aromātu un sāpes dzimumakta laikā vai pēc tā ir biežākās sūdzības, kas saistītas ar maksts problēmām.

Jaunums ir DermoXEN Lenitivo – nomierinošs mazgāšanās gels. Nopērkams arī krēms Lenitivo ārējās intīmās zonas aizsardzībai pret niezi un apsārtumu, piemērots lietošanai arī bērna jutīgai ādai un DermoXEN Protettivo – aizsargājošs intīmās higiēnas gels ar hialuronskābi un pantenolu.

Iesaka lietot arī Femiflora ­maksts kapsulas, kas paredzētas maksts dabiskās mikrofloras uzturēšanai.
Īpaši, kad tiek lietotas antibiotikas un pēc tam.

Pie mums aptiekā ļoti bieži meiteņu māmiņas jautā pēc intīmajām ziepēm, kas būtu piemērotas viņu meitām. Tad varam piedāvāt jaunumu – itāliešu kompānijas Ekuberg Pharma intīmo gelu DermoXEN 4 Girls, kas domāts meitenēm vecumā no 3 līdz 14 gadiem. Tā sastāvā ir maigas, dabiski iegūtas aktīvās vielas, propolisa ekstrakts un probiotiķi.