Visu varošais devītnieks – TOP produkti imunitātes stiprināšanai

Lai gan vasarā organisms, visticamāk, ir uzņēmis krietnu devu dabisko vitamīnu, imunitāti svarīgi uzturēt lieliskā formā visu gadu. Turklāt rudens nereti nāk ar stresu – bērniem tā iemesls var būt skolas gaitu atsākšana, pieaugušajiem – atgriešanās darbā pēc vasaras atvaļinājuma un ikdienas rūpes jau citā, daudz straujākā ritmā. Bet stress, kā zināms, nav imunitātes sabiedrotais. Tāpēc aptieka piedāvā plašu produktu klāstu imunitātes stiprināšanai, turklāt katrs var izvēlēties sev vēlamo formu – kapsulas, tabletes, pilienus vai zāļu tēju.

LYL Immunup kapsulas

Der ne vien imunitātei, bet arī noguruma mazināšanai un elpceļu veselībai. Organisma aizsargspējas stimulē sastāvā esošā ehinācija, liep­ziedi un rozmarīns. Normālu imūnsistēmas darbību palīdz nodrošināt C, B6 vitamīns, folijskābe, A, D3, B12, minerālvielas dzelzs, cinks, varš, selēns, kurkuma, bet C un B6 vitamīns, folijskābe, B12 un dzelzs mazina nogurumu un nespēku. Ja sāk kņudināt rīklē, ehinācija, ķiploks un ingvers iedarbojas nomierinoši uz rīkles gļotādu, elpceļiem un balss saitēm.

Citrosept pilieni un tabletes

Šis uztura bagātinātājs ir lielisks C vitamīna avots no greipfrūtu sēklu ekstrakta ar acerolu. Papildina uzturu ar greipfrūtu bioflavonoīdiem, arī E vitamīnu un selēnu. Gan C vitamīns, gan selēns palīdz imūnsistēmai, veicina šūnu aizsardzību pret stresu, mazina nogurumu un nespēku.

Imunosil kapsulas

Dabisks līdzeklis imunitātes stiprināšanai saaukstēšanās periodā. Sastāvā esošā ehinācija paaugstina organisma aizsargspējas, spirulīna nodrošina organisma tonusu, stimulē imūnsistēmu, bet priežu mizu ekstrakts atvieglo elpošanu, ja esi saaukstējies.

Vivasols pilieni

Sastāvā esošais kumelītes un ehinācijas ekstrakts un cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību. Pilieni jālieto atšķaidītā veidā, turklāt tie ir piemēroti bērniem jau no gada vecuma. Atbilstošo devu var iepilināt ūdenī, sulā vai citā piemērotā šķidrumā.

Krila eļļa

Satur omega 3 taukskābes, kas nepieciešamas, lai organisms būtu vesels, – prāta darbības funkcijai, sirds un asinsvadu sistēmai, locītavām, asinsspiediena un holesterīna normalizēšanai, arī matu un nagu stāvokļa uzlabošanai. Derēs jebkura ražotāja krila eļļa.

LIVOL Cold pret saaukstēšanos

Sūkājamās tabletes stiprina imūnsistēmu un palielina organisma izturību pret saaukstēšanās slimībām. Satur C vitamīnu, ehināciju, mežrozīšu un melnā plūškoka augļus. Ehinācija un mežrozīšu augļi ir C vitamīna avots, bet melnā plūškoka augļi palīdz cīnīties ar saaukstēšanos un atvieglo elpošanu.

Aflubin pilieni un kapsulas

Homeopātisks preparāts, kas satur dabiskās vielas no šaurlapu ceļtekas un timiāna lapām, ārstniecības altejas saknes un anīsa ēteriskās eļļas. Lieto saaukstēšanās simptomu mazināšanai. Šaurlapu ceļtekas lapām piemīt arī antibakteriāla darbība, tās aptur iekaisuma veidošanos kaklā un rīklē.

Oscillococcinum tūbiņas

Homeopātisks preparāts, ko lieto gan profilaktiski, lai izsargātos no vīrusiem, gan ārstēšanās laikā jebkurā slimības stadijā. Tomēr labāk saslimšanu ar vīrusa infekciju nepieļaut. Lietošana ļoti vienkārša – vienas tūbiņas saturam ļauj izšķīst zem mēles.

Dr. Tereško veselības tēja imunitātes stiprināšanai

Tēja mazina risku saaukstēties, arī paātrina atveseļošanos, ja esi apaukstējies un saslimis ar gripu. Satur ehināciju, salviju, ugunspuķi un piparmētru – šie augi allaž tautas medicīnā lietoti, lai veicinātu organisma aizsardzības spējas. Salvija, piemēram, kavē vīrusu vairošanos, liepziedi, avenes lapas un vīgriezes – normalizē ķermeņa temperatūru, bet Islandes ķērpis mazina nevēlamo baktēriju iespēju vairoties.