Jauna pieeja vīrusu identificēšanā un ārstēšanā Aptieka 1 aptiekās – “1,2,3! Esi vesels drīz!”

Vīrusu un saaukstēšanās sezonā arvien aktuālāk kļūst imunitātes stiprināšanas un profilakses jautājums.

Diemžēl joprojām, sajūtot pirmās saaukstēšanās pazīmes, cilvēki mēdz nerīkoties pareizi un nerisināt veselības problēmas, tādējādi apdraudot ne vien savu, bet arī apkārtējo veselību.

Tādēļ, lai rūpētos par klientu veselību saaukstēšanās un vīrusu sezonā, Aptieka 1 aptiekas ievieš jaunu programmu veselības stiprināšanai. Šīs programmas pamatā ir trīs vienkārši soļi, kas palīdzēs klientiem pasargāt sevi un savu ģimeni gada aukstākajos mēnešos, kā arī piedāvās vienkāršus veidus, kā novērst un ārstēt saaukstēšanos un vīrusu saslimšanas.

Programma balstīta uz precīziem un efektīviem  ieteikumiem profilaksei, savlaicīgai reaģēšanai un cīņai ar vīrusu, ja saslimšana ir iestājusies.

1. solis jeb profilakse paredz papildus pareizam un sabalansētam uzturam lietot vitamīnus, lai nostiprinātu savu imunitāti.

2. solis jeb savlaicīga reaģēšana attiecas uz saslimšanas pirmajās 24 stundām, kad,  sajūtot pirmās slimības pazīmes, ir jāreaģē nekavējoties, piemēram, nekavējoties jāiedzer karsts dzēriens vai  kāds dabīgs augu līdzeklis saaukstēšanās simptomu novēršanai.

3. solis jeb cīņa ar vīrusu. Ja tomēr vīruss ir guvis virsroku un saslimšana ir iestājusies, farmaceiti Jums pateiks priekšā, kādu medikamentu vislabāk izvēlēties, lai ātrāk un efektīvāk cīnītos ar slimību.

Jebkurā no šiem soļiem vērsieties pie Aptieka 1 aptiekas farmaceitiem, kas Jums ieteiks visatbilstošākos profilakses, ātrās reaģēšanas vai slimības ārstēšanas līdzekļus!