Valdeķu aptiekas skaistās pārvērtības

Jau 30 gadus Rīgā, Ziepniekkalnā darbojas apkārtnes iedzīvotāju iecienītā Valdeķu aptieka. Taču šoruden aptiekas klientus sagaidījis skaists pārsteigums – vērienīgs remonts, kas padarījis aptieku daudz ērtāku un plašāku. Turklāt tagad Valdeķu aptieka pievienojusies aptieka1 neatkarīgo aptieku apvienībai. Vairāk par aptiekas jaunumiem stāsta Valdeķu aptiekas vadītāja, farmaceite Natālija Krūmiņa.

Plašākas gan telpas, gan sortiments!

Aptiekas izmaiņas tiešām ir lielas un pamanāms, bet tas, ko visvairāk novērtē klienti, ir daudz plašākas, ērtākas un gaišākas aptiekas telpas. “Tagad klientiem ir pieejama plaša pašapkalpošanās zona ar daudziem tematiskajiem plauktiem un stendiem, kur var apskatīt un izpētīt interesējošos produktus,” stāsta aptiekas vadītāja N. Krūmiņa. “Turklāt ne vien aptiekas telpas, bet arī sortiments kļuvis plašāks!”

Valdeķu aptieka vienmēr ir lepojusies ar plašu sortimentu, cenšoties to dažādot, lai piedāvātu klientiem nepieciešamo un vēlamo. Tādēļ uz aptieku klienti devušies ne vien no tuvākās apkaimes, bet arī no tālākām Rīgas pusēm. Arī šobrīd aptiekas piedzīvotās pārmaiņas ieviesušas jauninājumus aptiekas klāstā – tā, piemēram, kosmētikas klāsts ir kļuvis daudzveidīgāks, klāt nākusi vairāku zīmolu produkcija, ko klienti jau pamanījuši un atzinīgi novērtējuši, saka N. Krūmiņa.

Arī uztura bagātinātāju izvēle tagad ir lielāka, kas ir īpaši aktuāli saaukstēšanās un vīrusu periodā. Kā viens no papildinājumiem ir daudz plašāks LIVSANE produkcijas klāsts, kas ietver augstas kvalitātes produktus par ļoti izdevīgām cenām. Turklāt, kā saka aptiekas vadītāja, pievienošanās aptieka1 pulkam turpmāk ļaus klientiem piedāvāt vēl vairāk akciju un atlaižu, kā arī paplašināt aptiekas piedāvājumu.

Farmaceita padoms – lielā cieņā

Farmaceite N. Krūmiņa uzsver – aptieka ir vieta, kur cilvēki bieži nāk pēc padoma. Apkārtnes iedzīvotāji, īpaši seniori, nereti iegriežas pēc konsultācijas un ļoti novērtē Valdeķu aptiekas farmaceitu un farmaceita asistentu sniegto palīdzību. Tieši šī iespēja – palīdzēt cilvēkiem – ir ļoti būtiska farmaceita profesijas sastāvdaļa un ir motivējusi N. Krūmiņu izvēlēties tieši šo profesiju. Sākotnēji Natālija ieguva feldšera jeb ārsta palīga izglītību un, nostrādājot izvēlētajā profesijā kādu laiku, saņēmusi piedāvājumu strādāt aptiekā, sniedzot klientiem ārsta palīga konsultācijas. Darbs aptiekā Natālijai tik ļoti iepaticies, ka drīz vien pieņemts lēmums – mācīties par farmaceita asistentu, bet pēc tam P. Stradiņa universitātē iegūts farmaceita diploms.

Šobrīd N. Krūmiņa par darbu aptiekā saka: “Svarīgākais ir komanda – atbalsts, palīdzība un draudzīgā attieksme! Valdeķu aptiekā esam lieliska komanda, kas ir sastrādājusies gadu gaitā – divas farmaceites un četras farmaceita asistentes.”

Jaunums Latvijā – Naturhouse diētiskie produkti!

Valdeķu aptiekai izveidojusies cieša sadarbība ar Naturhouse diētisko produktu zīmolu, kas ir jaunums Latvijas tirgū un tagad ir plašā klāstā pārstāvēts aptiekas sortimentā.

Uztura speciāliste Ieva Mazure stāsta, ka Naturhouse produkti ir uz augiem balstīti uztura bagātinātāji, kuri paredzēti svara kontrolei un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Turklāt papildus uztura bagātinātājiem Naturhouse piedāvā arī bezmaksas konsultācijas, kuru laikā konsultants jūs iztaujās par dzīves un uztura paradumiem, veiks bezmaksas ķermeņa mērījumus, kā arī piedāvās piemērotu uztura plānu. Konsultācijas laikā iegūtie dati tiek izmantoti tāda uztura bagātinātāja piemeklēšanai, kas atbilstu tieši jūsu vajadzībām un vēlmēm.

Šo produktu sastāvā galvenokārt ietilpst dažādu augu ekstrakti, bet ir arī daži produkti, kuru sastāvā atrodami vitamīni, minerālvielas un aminoskābes. Izvēlētie augu ekstrakti palīdz attīrīt organismu, izvadīt lieko šķidrumu, uzlabot gremošanu, uzlabot asinsriti, dedzināt taukus. Ir produkti, kas palīdz mazināt tauku uzsūkšanos. Papildus uztura bagātinātājiem tiek piedāvāti arī uztura aizstājēji, kuros ir mazāk kaloriju, bet daudz uzturvielu, īpaši šķiedrvielu, kuras ir svarīgas sāta sajūtas uzturēšanai un palīdz regulēt glikozes līmeni, kā arī samazināt holesterīna līmeni.

Lai stipra veselība rudenī un ziemā!

Farmaceite N. Krūmiņa ikvienam novēl šajā laikā stiprināt veselību un neslimot! Dzeriet pietiekami daudz šķidruma un, ja nepieciešams, lietojiet vitamīnus imunitātes stiprināšanai! Centieties izvairīties no vietām, kur ir cilvēku pūļi! Priekšroku dodiet pastaigām pie dabas.

Ja nepieciešams padoms vai līdzekļi veselībai, profilaksei un skaistumam, vienmēr esat laipni gaidīti Valdeķu aptiekā Rīgā, Dižozolu ielā 17  katru dienu no 9:00 līdz 21:00!