Piesakies aptieka1 uzkrājošajai lojalitātes kartei!

Jau tagad 30 aptiekās visā Latvijā pieejama aptieka1 uzkrājošā lojalitātes karte! Tā sniedz vēl izdevīgākas iepirkšanās iespējas – gan īpašas atlaides un piedāvājumus, gan uzkrājumu no veiktajiem pirkumiem. Plašāk par aptieka1 kartes sniegtajiem ieguvumiem stāsta Baltezera aptieka1 īpašniece, farmaceite Ieva Lašina.

Ar aptieka1karti – vēl izdevīgāk!
Jaunā aptieka1 uzkrājošā lojalitātes karte sniedz mūsu klientiem iespēju uzkrāt 3 % no pirkuma summas*. Šo uzkrājumu varēs izmantot jau pirmajā pirkuma reizē, noformējot karti. Turklāt mūsu klienti varēs arī turpmāk saņemt īpašos cenu piedāvājumus, speciālās akcijas, arī iegādājoties 2 preces par 1 preces cenu. Tāpat jau drīzumā aptieka1 lojālajiem klientiem tiks piedāvātas dažādas aktivitātes. Ar februāra mēnesi trešdienās būs senioru dienas, kurās senioriem tiks piešķirtas papildu atlaides.

Vai pamanījāt īpašo dizainu?

Aptieka1 uzkrājošās lojalitātes kartes dizains ir īpašs un ietver latviešu spēka zīmes.
Kļūstot par aptieka1 klientu, tiek atbalstīti vietējie uzņēmumi – aptieka1 neatkarīgās aptiekas, lai mēs varētu augt un attīstīties, saka farmaceite.

Kā iegūt aptieka1 karti?

Aptieka1 lojalitātes karte jau ir pieejama ikvienam – to ar prieku palīdzēsim noformēt mūsu aptiekās, lai jūs varētu sākt izbaudīt mūsu lojalitātes kartes ieguvumus, stāsta Ieva. Jauno aptieka1 uzkrājošo lojalitātes karti var iegūt jau 30 aptieka1 aptiekās visā Latvijā, vēršoties pie farmaceita. Lojalitātes kartes cena senioriem (no 60 gadu vecuma) ir tikai 0,01 EUR, bet klientiem, kas jaunāki par 60 gadiem, 1 EUR.

Noformējot lojalitātes karti, būs nepieciešams aizpildīt nelielu anketu, lai mēs varētu parūpēties arī par jūsu datu drošību, apliecinot, ka piekrītat izmantot šo lojalitātes karti, skaidro farmaceite. Lojalitātes karte būs derīga jau pirmā pirkuma laikā, jo jauna klienta reģistrācija mūsu sistēmā aizņem pavisam īsu brīdi.

Ar visām aptieka1 aptiekām, kurās iespējams pieteikties aptieka1 uzkrājošajai lojalitātes kartei un to izmantot pirkumiem, ir iespējams iepazīties šeit.

* Aptieka1 punkti lojalitātes kartē uzkrājas, maksājot par pirkumu aptieka1 aptiekās, kuras piedalās lojalitātes programmā. Visiem klientiem aptieka1 punktu uzkrājums ir 3 % no pirkuma summas. Aptieka1 punkti netiek uzkrāti par akciju preču un recepšu kompensējamo un nekompensējamo medikamentu pirkumiem. Aptieka1 punkti netiek uzkrāti par tādu preču un pakalpojumu pirkumiem, kam pirkuma veikšanas laikā tiek piemērota cita atlaide.