Īpašs jaunums Valdeķu aptiekā un Latvijā – NaturHouse produkti

Stāsta uztura speciāliste Ieva Mazure.

Nesen Latvijā ienācis NaturHouse produktu zīmols, kas tagad plašā klāstā pieejams Rīgā, Valdeķu aptiekā – te atrodas zīmola oficiālo pārstāvju Latvijā centrs un pieejamas arī īpašas konsultācijas, lai piemeklētu ikvienam piemērotākos produktus. Vairāk par NaturHouse produktiem stāsta uztura speciāliste Ieva Mazure.
Iepazīsimies – kas ir NaturHouse produkti?
NaturNouse produkti ir uz augu sastāvdaļām balstīti uztura bagātinātāji, kuri paredzēti svara kontrolei un dzīves kvalitātes uzlabošanai, skaidro I. Mazure. Papildus uztura bagātinātājiem NaturHouse piedāvā arī bezmaksas konsultācijas, kuru laikā konsultants jūs iztaujās par dzīves un uztura paradumiem, veiks bezmaksas ķermeņa mērījumus, kā arī piedāvās piemērotu uztura plānu. Konsultācijas laikā iegūtie dati tiek izmantoti tāda uztura bagātinātāja piemeklēšanai, kas atbilstu klienta individuālajām vajadzībām un vēlmēm.

Kāds ir produktu sastāvs?
Galvenokārt šo produktu sastāvā ietilpst dažādu augu ekstrakti, bet ir arī daži produkti, kuru sastāvā atrodami vitamīni, minerālvielas un aminoskābes. Izvēlētie augu ekstrakti palīdz attīrīt organismu, izvadīt lieko šķidrumu, uzlabot gremošanu, uzlabot asinsriti, kā arī dedzināt taukus. Tāpat ir pieejami produkti, kas palīdz mazināt tauku uzsūkšanos, stāsta uztura speciāliste.
Papildus uztura bagātinātājiem tiek piedāvāti arī uztura aizstājēji, kuros ir mazāk kaloriju un kuri ir bagāti ar uzturvielām, īpaši šķiedrvielām, kas ir svarīgas sāta sajūtas uzturēšanai un palīdz regulēt glikozes līmeni, kā arī samazināt holesterīna līmeni.

Vairākas produktu līnijas
NaturHouse produktu klāstā ietilpst vairākas produktu līnijas, svarīgākās no tām ir: Levanat, Fluicir, Drenanat, Pertres, Vivat Digest un Slimbel.

Levanat produktu līnija paredzēta organisma attīrīšanai. Tai piemīt aknu un žultspūšļa funkcijas
veicinoša darbība. Šīs līnijas produkti veicina toksīnu izvadīšanu, uzlabo gremošanu un stimulē tauku metabolismu.

Fluicir līnijas produkti palīdz stimulēt asinsriti, limfas atteci, izvadīt lieko šķidrumu un mazina ūdens aizturi organismā. Tie palīdz stiprināt asinsvadus un uzlabo to elastību, kā arī var palīdzēt mazināt celulītu.

Drenanat līnijas produkti palīdz izvadīt lieko šķidrumu un toksīnus, kā arī šajā līnijā ir produkti, kas palīdz dedzināt taukus un samazināt to uzsūkšanos no uzņemtās pārtikas.

Pertres līnijas produktiem piemīt nomierinoša iedarbība. Tie mazina vēlmi ēst naktīs un trauksmi saistībā ar ēdienu.

Vivat Digest līnija ir paredzēta gremošanas uzlabošanai, kā arī mazina vēdera pūšanos. Slimbel līnijā ietilpst ļoti plašs produktu klāsts – ir produkti, kas palīdz dedzināt taukus un izvadīt lieko šķidrumu, kā arī mazināt celulītu. Tāpat ir produkti, kas palīdz attīrīt aknas un veicina žultspūšļa funkcijas. Pie Slimbel līnijas pieskaita arī uztura aizstājējus, kuri arī ir dažādās formās. Ir pieejami saldie ēdieni, kas būs vai nu pudiņš, vai piena kokteilis, kā arī ir pieejami sāļie ēdieni – krēmzupas. Tāpat klāstā ir proteīnu batoniņi, ko var izmantot kā uzkodu vai aizstāt pilnvērtīgu ēdienreizi.

Vēl viena līnija NaturHouse produktu klāstā ir Fibroki. Tajā ietilpst produkti, kas ir piemēroti ēšanai brokastīs, kā arī šķiedrvielas, ko var izmantot kā uzkodu vai desertu, pievienojot tās dabīgam jogurtam vai kefīram.

Kā izvēlēties sev piemēroto?
NaturHouse produkti ir piemēroti tiem cilvēkiem, kuri vēlas kontrolēt savu svaru un uzlabot savu dzīves kvalitāti, saka uztura speciāliste I. Mazure. NaturHouse centrā konsultācijas laikā tiek veikti bioimpendances mērījumi, kuri parāda, cik daudz lieko tauku un/vai liekā šķidruma ir cilvēka organismā. Šie dati tālāk tiek izmantoti piemērota produkta izvēlē. Papildus tam pirmās konsultācijas laikā notiek intervija, kurā iegūtā informācija arī var ietekmēt produkta izvēli. Svara kontroles laikā konsultācijas notiek katru nedēļu, tāpēc ir iespēja novērot izmaiņas un attiecīgi koriģēt piemērojamā produkta izvēli.
Pasaulē iecienīti
NaturHouse ir starptautisks uzņēmums, kurš radies Spānijā. Nutricioloģijas jomā uzņēmums jau darbojas vairāk nekā 25 gadus, un pa šo laiku NaturHouse centri ir atvērušies 33 pasaules valstīs, kopumā pasaulē ir vairāk nekā 2400 centru. Latvijā uzņēmums ir sācis savu darbību salīdzinoši  nesen, tādēļ par populārākajiem produktiem mūsu valsts iedzīvotāju vidū vēl ir grūti spriest, taču, piemēram, Itālijā populāri ir tie produkti, kas paredzēti organisma attīrīšanai un liekā šķidruma izvadīšanai un kas palīdz sadedzināt taukus, stāsta uztura speciāliste I. Mazure. Tāpat populāras ir arī Fibroki līnijas šķiedrvielas. Tas varētu būt saistīts ar to, ka šie produkti tiek izmantoti kā atbalsts svara kontroles procesā, jo palīdz ātrāk un efektīvāk sasniegt klienta uzstādītos mērķus, skaidro speciāliste. Arī NaturHouse diētiskā pārtika ir pieprasīta, jo cilvēki vienmēr meklē iespējas uzņemt ēdienu, kas ir garšīgs, bet nesatur daudz kaloriju.